Keresés jellege:

Település:

 

Választott települések:

Bemutatkozás

 

Irodánk, Budapest határától Délkeleti irányba, a 31-es főútvonal mentén elhelyezkedő településeken foglalkozik ingatlanok értékesítésével és ezekhez tatartozó ügyletek teljeskörű lebonyolításával, továbbá hitelügyintézéssel.

Ingatlanközvetítéssel összekötött hitelközvetítő tevékenységünk célja egy olyan hatékony megoldást kínálni a hazai ingatlanpiacon, amely az "egyablakos" módszerével, a "lakás és pénz egy helyen" elv alapján, egyszerre teszi elérhetővé, és hozza ügyfél közelbe a két szolgáltatást.

Szolgáltatásunk a vevő felkutatásától az általa kiválasztott ingatlan értékesítéséhez kapcsolódó hitelnyújtáson át a birtokba adásig terjed. Legfontosabb értékünknek azt tartjuk, hogy az alapos és minden lényeges kérdésre kiterjedő ügyfélszűrést követően, az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő megoldást megtaláljuk.

Üzletpolitikánk legfontosabb eleme, az ELÉGEDETT ÜGYFÉL!

Eredményességünk biztosítéka a széleskörű piaci ismeret és felkészültség, a folyamatos fejlődésre való nyitottság illetve az ügyek, ügyfelek iránti maximális elkötelezettség, nem utolsó sorban az ingatlan ügyekhez kapcsolódó hivatalok elismerő együttműködése.

Irodánk közvetlenül a 31-es Fő út mellett található, ezért kitűnően megközelíthető és nagy hatékonysággal fogja fel a környező településekre haladó érdeklődőket. A kereső ügyfelek szívesen veszik igénybe irodánk szolgáltatását, mert időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt takarítunk meg nekik átfogó munkánkkal.

Tanácsainkkal szívesen ellátjuk ügyfeleinket, természetesen díjmentesen! Nyitvatartási időn kívül és hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

Kérjen visszahívást!

Az Ön neve:

Az Ön telefonszáma:

+36  

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe:

Az Ön kérdése:

Milyen nap van ma nagy kezdőbetüvel: